2001 rubicon does not move - ATV Forum - All Terrain Vehicle discussion for Honda, Yamaha and more ATVs
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 (permalink) Old 03-24-2011, 12:31 AM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 1
 
2001 rubicon does not move

I have a 2001 rubicon with 7420 miles. I have not driven it lightly. Just one day is stopped moving but only in 5th gear and then it goes slower. It idles just fine but when you rev it up it seems to bind, and also in 1st gear. There are no codes and I have reset the transmission. There are no noises. I have changed the angle sensor and checked the oil pump chain. What is the toubleshooting sequence.
lorolytle is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the ATV Forum - All Terrain Vehicle discussion for Honda, Yamaha and more ATVs forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome