1999 Polaris Sportsman 500 no spark Help Please - ATV Forum - All Terrain Vehicle discussion for Honda, Yamaha and more ATVs
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 (permalink) Old 11-21-2011, 05:48 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 1
 
1999 Polaris Sportsman 500 no spark Help Please

no spark thought it was cdi box so bought new also new battery and spark plug. I have tested a few things not shure whats in range?
Exciter coil
2.5 ohms between Red and Green
360 ohms Black/Red and Green
Trigger coil
99.7 ohms between White and White/Red
Ignition Coil
Primary Resistance is.4 ohms
Secondary Resistance is 5.85 put cap on and get 10.21
anyone have any ideas im pulling my hair out
myrottie2 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 12-26-2011, 10:16 AM
Member
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 59
 
Just unplugged the speedometer and bike started right away...Hope its work.

Used ATVs | New ATVs
stenejohn is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome