Arctic Cat 700 Diesel Quad - ATV Forum - All Terrain Vehicle discussion for Honda, Yamaha and more ATVs
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 (permalink) Old 11-12-2009, 12:02 PM Thread Starter
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 1
 
Arctic Cat 700 Diesel Quad

I have an Arctic Cat 700cc Diesel Quad, that has a problem.
My dealer has never heard of this happening before.

The bike starts and runs for a time then the revs fall and it then cuts out.
The problem was identified as the cam which drives the lift pump.
This cam fits onto the camshaft and operates a push rod which in turn drives the lift pump. The push rod has worn the cam down so it no longer works. The Cam & the lift pump were replaced, whilst this solved the problem initially, it has happened again. This time in a matter of a few hours.

Has anyone ever heard of this happening before?

Cheers
teutho is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the ATV Forum - All Terrain Vehicle discussion for Honda, Yamaha and more ATVs forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome