2008 trv 500 - ATV Forum - All Terrain Vehicle discussion for Honda, Yamaha and more ATVs
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 (permalink) Old 03-01-2018, 06:35 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Mar 2018
Posts: 2
 
2008 trv 500

Hi I have a front left half axle that slides left to right about a inch. I took the wheel off and the nut and cotter pin is there. It runs great a friend suggested that there my be a c clip missing? I want to buy the two boot that hold the grease and c clips if any so when I take it apart I have the parts. Where is a good place to order parts. Also, is there something wrong with it besides that? The other axles are just fine, and this axle doesn't have any up or down movement, its solid, what else could be wrong with it. Any suggestions thanks
Robert001 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 03-04-2018, 07:21 AM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Mar 2018
Posts: 2
 
Wow I see that no one ever answers on this forum lol
Robert001 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the ATV Forum - All Terrain Vehicle discussion for Honda, Yamaha and more ATVs forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome