Arctic cat - ATV Forum - All Terrain Vehicle discussion for Honda, Yamaha and more ATVs
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 (permalink) Old 07-22-2019, 08:06 AM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Jul 2019
Posts: 1
 
Arctic cat

I have a 2003 arctic cat 250 4x4. Ive had it since it was brand new and never had a problem with it until recently. It acts like its not getting fuel unless you squeeze the brake lever or the foot brake just hard enough to turn the brake light on. As soon as the brake light is activated it clears right up and runs like it should. If you release the brake it starts missing real bad. I think its a bad ground somewhere but i cant find any loose wires or any broken wires. Has anyone else had this problem?
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the ATV Forum - All Terrain Vehicle discussion for Honda, Yamaha and more ATVs forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome