Hello need help badddddd - ATV Forum - All Terrain Vehicle discussion for Honda, Yamaha and more ATVs
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 (permalink) Old 01-02-2019, 12:00 AM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Jan 2019
Posts: 2
 
Hello need help badddddd

So I have a problem with my 1988 Honda 300fwd after I drive it for maybe a 1hr or 2 the bike does not want to run neutral light turns off I feel like the bikes over heating but idk so I got the rebuilt carb but now the bike won't stay running with out choke and if I'm lucky and it does stay running like I said after a hour or 2 she will die and nothing will work any idea what's going on with it
Honda300 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 04-21-2019, 01:57 PM
Junior Member
 
Join Date: Apr 2019
Location: Ohio
Posts: 11
 
Sounds kinda like an overheating electrical connection.
Woodsruner is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the ATV Forum - All Terrain Vehicle discussion for Honda, Yamaha and more ATVs forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome