94 Bayou 220 No Electric Power - ATV Forum - All Terrain Vehicle discussion for Honda, Yamaha and more ATVs
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 (permalink) Old 06-19-2018, 10:03 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: May 2018
Location: Minnesota
Posts: 8
 
94 Bayou 220 No Electric Power

I recently purchased a 94 Kawasaki Bayou 220 (KLF220) for my kids to ride. All started out well enough until one day the Neutral and Reverse lights stopped working followed by the headlights and then no power to the starter. I've not had the opportunity to troubleshoot the issue yet. Just wondering if anyone has experienced anything similar and what the issue was.
Pablo23 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 06-30-2018, 12:40 AM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: May 2018
Location: Minnesota
Posts: 8
 
Update... I was able to do some troubleshooting and found to be a super easy fix. So easy in fact that I'm really surprised that no one here said hey, check the main fuse. Yep, 40 amp fuse was toast. Replaced the fuse and now I have lights and power. I'd say thanks for all the help, but... perhaps another time.
Pablo23 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the ATV Forum - All Terrain Vehicle discussion for Honda, Yamaha and more ATVs forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome