ATV Forum - All Terrain Vehicle discussion for Honda, Yamaha and more ATVs

-   Other ATVs (https://www.atv-forum.com/other-atvs/)
-   -   Wiring problems (https://www.atv-forum.com/other-atvs/68962-wiring-problems.html)

christhorsson 05-07-2016 10:10 AM

Wiring problems
 
2 Attachment(s)
Hi everyone!

First of all, please excuse my bad english.

Since i got no replies at all when i posted this in a swedish forum, i try my luck here. I think this might be a rather simple problem to solve.

I bought a chinese quad for my 8 year old son this winter. A Jinling bike with a watercooled Loncin engine. Ive taken it all apart (not the engine) and restored it back to good condition. My problems began when i was to wire the engine to my "all electrics kit" i ordered from e-bay. The original cableharness was a comlete mess, so it had to be wasted.

The colors of the cables in the new harness and the colors of the cables comming from the stator/engine makes no sence at all.

This is what it looks like:

From stator/motor:

Blue/White
Green
Yellow
Yellow
Yellow

From transmission:

Red/White
Blue/Red
Yellow/Red
Green/Black
Turquoise/Red
Pink

New cableharness:

Yellow
White
Green
Blue/White
Black/Red

I attach the electric wiring diagram for the bike in this post aswell as the very simple diagram that came with the new electrics kit.

Greatful for any help i can get.


All times are GMT -4. The time now is 09:51 PM.

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by Advanced User Tagging (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome