ATV Forum banner
1 - 6 of 6 Posts

·
Registered
Joined
·
5 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Hi there

just got this beauty and did a full carb cleaning over the weekend
it only starts/runs for a few seconds when I suck on the fuel line to get some fuel in the carb
checked the fuel lines and the fuel valve and everything seems ok
could it be the fuel pump? how do I check if it is working properly?
love to get this beauty out asap and really appreciate any advice
or suggestions

Thank you very much
 

·
Registered
Joined
·
5 Posts
I put a straight line fuel filter on mine from a lawn mower. Then I siphoned to get the fuel flowing it runs fine but it loses its siphon after on a hill a certain way. I do believe they sell a rebuild kit for this pump.
 

·
Registered
Joined
·
5 Posts
Discussion Starter · #3 ·
Hi deatley 30

thanks for the tip,so you took the pump out alltogether and just put the staight line fuel filter in its place?
Is there any way when I take the pump apart to tell if it's broken or not?
Thanks again

Nico
 

·
Registered
Joined
·
5 Posts
Hi deatley 30

thanks for the tip,so you took the pump out alltogether and just put the staight line fuel filter in its place?
Is there any way when I take the pump apart to tell if it's broken or not?
Thanks again

Nico
I did just to see if it would work I need to buy the kit for mine. Take it apart though and clean everything with carb cleaner put back together and try that may work for you it didn't me
 

·
Registered
Joined
·
5 Posts
Discussion Starter · #5 ·
I did just to see if it would work I need to buy the kit for mine. Take it apart though and clean everything with carb cleaner put back together and try that may work for you it didn't me
sounds good,I'll let you know how it worked out
Thanx again

Nico
 
1 - 6 of 6 Posts
Top