1999 big bear neutral light problem - ATV Forum - All Terrain Vehicle discussion for Honda, Yamaha and more ATVs
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 (permalink) Old 06-30-2019, 02:21 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Jun 2019
Posts: 2
 
1999 big bear neutral light problem

my 350 big bear neutral light won't come on even though shifter is in neutral gear and can't start. It seems to do after I've run it a while. I notice some oil leaking from grommet on top side of crankcase. Do I have a bad seal and could this affect locating the shift neutral light?
big bear rider is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the ATV Forum - All Terrain Vehicle discussion for Honda, Yamaha and more ATVs forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome