1986 yfm 225 - ATV Forum - All Terrain Vehicle discussion for Honda, Yamaha and more ATVs
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 (permalink) Old 10-10-2019, 01:56 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Oct 2019
Posts: 1
 
1986 yfm 225

Hey guys. New to this forum, and new to this machine. I've got a 1986 Yamaha Moto 4 225. 2 wheel with hi/lo and reverse with electric start. Non pull. It's sat for awhile before I bought if off another fellow, it ran okay, went for a long ride, and all of sudden I had no lights. No neutral. No headlights. Nothing. Battery is new. New cdi box was installed today and still nothing. Circuit breaker looks fine and the main fuse looks good as well. Any ideas? I'd like to get it back to work bwfore the snow flies! Thanks.
The Young Old Guy is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 10-22-2019, 08:28 PM
Junior Member
 
Join Date: Oct 2019
Location: Minnesota
Posts: 1
 
TYOG, it might be a bad ignition switch or wire from the ignition switch. Some switches have 1 wire to the start button and 1 to the light(s)
Mudrider is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the ATV Forum - All Terrain Vehicle discussion for Honda, Yamaha and more ATVs forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome